Zásady ochrany osobných údajov

Kto som – Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľom je v súlade s ust. §6 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov Štefan Pribula, Seňa 510, Seňa, Slovenská republika. Adresa tejto webovej stránky je https://stevoveci.sk. Názov webovej stránky je Stevoveci, ďalej iba stránka alebo webová stránka.

Aké osobné údaje získavam a prečo ich zbieram

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbieram údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre a e-mailová komunikácia

V prípade použitia kontaktného formulára alebo e-mailovej adresy pre kontaktovanie so mnou budú údaje o vás použité iba na nevyhnutné účely. Nebudem ich predávať ani poskytovať tretím osobám inou formou na akékoľvek účely.

Súbory cookies

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladám na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná a užitočná prax väčšiny webových lokalít. Pokračovaním v prezeraní týchto stránok bez zmeny nastavení cookies vo vašom prehliadači vyjadrujete súhlas s ukladaním cookies na vašom zariadení. Podrobnosti o odvolaní súhlasu sú uvedené nižšie v časti „ako kontrolovať súbory cookie“.

Čo sú súbory cookies

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (napríklad jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže pri prehliadaní jej jednotlivých stránok ich nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používam súbory cookies

Na stránkach stevoveci.sk používam cookies v rámci služby Google Analytics a iných služieb, ktoré pomáhajú prispôsobiť stránku vašim potrebám a zároveň získavať prehľad o návštevnosti stránky a podobných informáciách. Vaše súkromie je pre mňa prvoradé, preto sú všetky tieto údaje anonymné, nezaznamenávajú žiadne osobné údaje o používateľoch ani žiadne údaje, ktoré by mohli viesť k jeho identifikácii. Tieto údaje sú používané iba na štatistické, technické a marketingové účely.

Ako kontrolovať súbory cookie

Súbory cookie, ktoré používam na mojich stránkach, sú trvalé a dočasné. Trvalé cookies ostávajú vo vašom zariadení aj po opustení našich stránok, dočasné sa vymažú po ukončení návštevy/zavretí prehliadača. Všetky cookies môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači alebo inom zariadení a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. Návod na blokovanie a zmazanie cookies nájdete na domovských stránkach vašich prehliadačov. Podrobnosti o odstraňovaní a odmietaní súborov cookie a ďalšie informácie o týchto súboroch nájdete aj na webovej lokalite www.aboutcookies.org alebo www.allaboutcookies.org.

Informácie o používaní súborov cookie v prehľadávačoch v mobilných telefónoch a podrobnosti o odmietnutí a odstránení takýchto súborov cookie nájdete v príručke k vášmu telefónu alebo tabletu. Po blokovaní súborov cookie budete môcť aj naďalej navštevovať moje stránky, avšak niektoré funkcie nemusia fungovať správne. Zároveň sa nebudú ukladať vaše preferované nastavenia webovej lokality, nebudem môcť analyzovať návštevnosť mojich stránok a prispôsobovať ich nastavenia potrebám používateľov.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Analytika

Údaje zo súborov cookies, ktoré zbieram kvôli analýze návštevnosti a iných parametrov stránky, sú používané v súlade s platnými zákonmi o spracovaní údajov prostredníctvom služby Google Analytics.

Ako dlho uchovávam vaše údaje

Pri pridávaní komentára sú komentár a jeho meta-údaje uchovávané oddelene. Vďaka tomu viem automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderovanie.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na týchto webových stránkach (ak takí existujú), ukladám aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského mena). Správca/správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladám, vrátane údajov, ktoré ste mi poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musím uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Údaje poskytnem iným osobám iba v prípade zákonnej povinnosti.

Kam posielam vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

No votes yet.
Please wait...